Event & Media Production AB

Peter Löfberg känd från Sweden Rock Festival och Silja-Rockbåten med mera. Ska du ha en privat fest eller företagskickoff så kan vi fixa underhållningen med musik, tävlingar, luftgitarr och artister. Allt skräddarsys efter era önskemål.

Vi är delaktig i olika arrangemang runt om i Sverige. Utöver det så genomför vi bland annat tv-produktioner, festivaler , skiv & filmreleaser, kick-offer, firmafester, konferenser, events, mässor, temakvällar, bröllop, kalas, rock-galor, musiktävlingar, karaoketävlingar etc. Små eller stora önskemål, ingenting är omöjligt för oss. Mångårig erfarenhet av att förmedla nöjen och vi garanterar ett lyckat arrangemang för alla.

Våra andra sidor

Eddie Meduza’s officiella hemsida

vikingarnashop.se – webbutik för Vikingarna

Sin City Rock Club

 

Peter Löfberg

Presentation: Peter Löfberg

 Mitt namn är Peter Löfberg och arbetar som DJ & entertainer sedan 1985. Jag arrangerar och arbetar även med TV- och musikproduktioner, nöjesturnéer, reklamfilmer samt agerar klubbvärd på krogar i Stockholm.

Jag samarbetar med många olika aktörer i nöjesindustrin för att kunna erbjuda dig som kund en perfekt tillställning. Jag har dessutom god kontakt med några av Stockholms största cateringfirmor. Vill Du ha tips eller råd är det bara att fråga, jag hjälper Er att få till ett helhetskoncept.

DJ

Som DJ läser jag av publiken och lyssnar på gästerna & kundens önskemål. En mycket flexibel DJ som hela tiden jobbar på att sysselsätta folket på dansgolvet. Mitt måtto är "Fullt ÖS". Musikutbudet är sanslöst blandat och gångbart. En DJ som spelar i glädje och älskar sitt jobb, smittar av sig på publiken. 

Koncept

Det spelar ingen roll vilket koncept ni väljer, jag fixar gärna tema-kvällar typ: cowboykväll, rockklubb, smokingafton, schlagerafton eller Studio 54-kväll. Musiken löser jag i ett nafs.

Gjorda jobb

 

TV: Efterlyst, Fame Factory, Skansen med mera

DJ: Silja Rock, Singel Mingel party, Bröllopstorget, firmafester med mera.

Konferencier: Sweden Rock Festival, SR Kick-Off, Silja Rock med mera.

Events: 112-Kryss.

Nöjda kunder!

Tack för en mycket lyckad tillställning

5/5

Martin Johansson

Vi anlitar alltid Event Media, garanterad fullträff varje gång.

4.5/5

Erica Svensson

Peter är så trevlig och proffsig.

5/5

Mats Fridlund